Hi! Welkom bij ClockAssist
Ben je al bekend met ClockAssist of ben je geïnteresseerd naar wat ClockAssist is?
Al bekend met ClockAssist
Geïnteresseerd in ClockAssist
ClockAssist in het kort...
ClockAssist is software die urenregistratie automatiseert door gedurende je werkdag automatisch te herkennen voor welke klant je werkt en welke werkzaamheden je uitvoert.

Zo helpen we de medewerker sneller en vollediger hun uren te registreren of exporteren we het meteen naar je bestaande CRM.
Dit spreekt mij helaas niet aan
Klinkt goed, vertel me meer!
Een noodzakelijk kwaad
Een urenregistratie is erg belangrijk voor facturatie en/of nacalculatie. Urenregistratie is echter niemand z'n favoriete bezigheid.

Handmatig tijdschrijven kost tijd, discipline en het is makkelijk om iets te vergeten.
Ik ervaar het niet als frustratie
Mee eens, ik hou er niet van
Dat is top!
Dat je urenregistratie niet als frustratie ervaart is geweldig! Dat maakt jou een uitzondering :)

Naast dat wij de frustratie van urenregistratie verlagen (al dan niet in jouw geval) biedt het gebruik van ClockAssist nog meer voordelen:

Het levert veel inzicht op, scheelt een hoop tijd en verhoogd declarabiliteit.
Dit spreekt mij helaas niet aan
Oke, vertel me maar hoe
Automatische registratie
De software van ClockAssist brengt je werkdag volledig automatisch in kaart en herkent voor welke klanten je die dag werkt.

Dat doen we door binnen alle aspecten van je werkdag te herkennen voor wie je werkt; binnen softwarepakketten, telefoontjes, e-mails, alles!
Hoe zit dat qua privacy?
Privacy is topprioriteit
De privacy van medewerkers wordt nooit geschonden door ClockAssist: we zijn een hulpmiddel, geen "Big-Brother"-tool.

Zo kun je zelf bepalen of je werkzaamheden in kaart moet worden gebracht door ClockAssist in of uit te schakelen. Alleen de mederwerker heeft toegang tot de geregistreerde activiteit.
Wordt mijn software ook herkend?
Herkenning software
We herkennen in 200+ softwarepakketten aan welke klant je werkt dus de kans is groot dat die van jullie ook ondersteund wordt.

Als jullie software gebruiken die we nog niet ondersteunen kunnen we die binnen 10 minuten aan de herkenning toevoegen.
Wat kan ik vervolgens met de registratie?
Je perfecte geheugensteun
Gedurende je dag focus jij je op je werk terwijl ClockAssist je werkzaamheden in kaart brengt.

Wanneer je uren gaat schrijven in je bestaande CRM laten we je precies zien wat je hebt gedaan, voor welke klant en hoeveel uur.

Zo hoef je niks terug te zoeken, vergeet je niks en schrijf je veel sneller en vollediger je uren.
Kan het ook automatisch naar mijn CRM?
CRM-integraties
Als medewerker kun je de geregistreerde tijd verwerken tot urenregistratie die we vervolgens direct naar je bestaande CRM exporteren.

Onderstaande CRM-systemen worden momenteel ondersteund.

Exact Online, AFAS, Qics Milestones, Simplicate en AdminPulse.
Wat kost ClockAssist?
Tarieven
Allereerst willen we benadrukken dat wij onszelf terug verdienen: gemiddeld hoeven we daarvoor maar 10 minuten extra per maand voor je in kaart te brengen die je nu vergeet.

Verder is het afhankelijk van of je ClockAssist puur als geheugensteun gebruikt (€ 20,-) of met de CRM-integratie (€ 30,-).
Klink goed, wat nu?
Klinkt goed? Let's go!
ClockAssist is 14 dagen vrijblijvend te proberen en je kan er meteen mee van start - geen implementatie of onboarding vereist!

Je kan er ook voor kiezen een demo van ClockAssist in te plannen waarbij je resterende vragen bij ons kwijt kan.
Ik wil graag een demo inplannen
Ik wil registreren en meteen testen

Beveiliging en privacy binnen het platform

 

Deze verklaring kan van tijd tot tijd ge-update worden. Zorg er daarom voor dat je deze verklaring regelmatig raadpleegt om op de hoogte te zijn van de meest actuele versie.

Download Beveiliging en privacy van ClockAssist

Inhoud:

BeveiligingPrivacyPersoonsgegevens

De beveiliging van de gegevens die wij van jou hebben en van de gegevens die je met ClockAssist verwerkt, heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Wat betekent ‘de hoogste prioriteit’ dan? Dat houdt in dat we passende maatregelen nemen om te zorgen dat niemand bij jouw gegevens kan die daar geen recht toe heeft. Ook van onze partners en leveranciers eisen we dat zij passende maatregelen nemen.

Hieronder zullen we uitleggen welke maatregelen en methodes we hanteren en hoe jouw privacy bij ClockAssist geregeld is. Ook lichten we graag een aantal begrippen toe die we in deze verklaring gebruiken:

 

Beveiliging

Hosting en serverbeheer

ClockAssist maakt gebruik van managed hosting op eigen servers die beheerd worden in een datacenter in Amsterdam. Hiervoor gelden de volgende keurmerken en certificeringen:

Alle verbindingen naar de server zijn versleuteld in transit. De data die in ClockAssist wordt verwerkt, wordt veilig opgeslagen in een datacenter Amsterdam. Buiten de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte wordt geen data van ClockAssist opgeslagen of verwerkt.

Wachtwoordbeheer en 2FA

ClockAssist slaat geen gebruikerswachtwoorden op in tekstvorm. Alleen wachtwoord-hashes die niet te ontcijferen zijn bewaren we en deze versleutelen we met Bcrypt.

Naast de maatregelen die wij nemen om jouw gegevens en account te beveiligen is het verstandig om zelf ook een sterk wachtwoord (hoe langer het wachtwoord, hoe veiliger het is) te kiezen bij het inloggen én om two factor authentication (2FA) in te stellen. Zonder jouw mobiele telefoon kun je dan niet inloggen op je account.

Beschikbaarheid

ClockAssist heeft een uptime van 99,9%. Dat houdt in dat de software bijna nooit een storing heeft of op een andere manier niet beschikbaar is. Bij een storing wordt onze afdeling Development automatisch op de hoogte gesteld en doen we er alles aan om het platform weer beschikbaar te maken.

 

Privacy

Voor de privacyverklaring die van toepassing is op onze website en het cookiebeleid dat we hanteren verwijzen we je graag naar de pagina Privacyverklaring en cookiebeleid.

Privacy by design

De privacy die je hebt binnen ClockAssist is voor ons van het hoogste belang. ClockAssist is ontwikkeld volgens het concept privacy by design. Dat betekent dat per definitie alle gegevens van een gebruiker alleen door die gebruiker in te zien zijn, totdat die gebruiker zelf toestemming geeft om bepaalde gegevens te delen.

Privacy van de gebruiker

ClockAssist herkent en registreert activiteit op jouw computer of telefoon. We zijn ons ervan bewust dat het doorgeven van deze data aan iemand anders dan jijzelf (of dat nu een collega, een applicatie of het verwerken in een rapportage die op gebruikersniveau te herleiden is) niet ethisch is. Wij vinden zelfs dat dit niet mag. Daarom hebben we ervoor gekozen de software zo te ontwikkelen dat de gebruiker alle vrijheid heeft om de gegevens die wij geregistreerd hebben:

We hebben, door het handhaven van het principe privacy by design, gezorgd dat het voor gebruikers, op welk niveau zij ook opereren binnen de software (admin, user of systeembeheerder/ICT-medewerker binnen een organisatie), onmogelijk is om de data van een andere gebruiker in te zien. Onmogelijk, tenzij de betreffende gebruiker er zelf voor kiest om zijn of haar dagoverzicht in te dienen. Na het indienen komen de gegevens van het dagoverzicht terecht bij de betreffende admin die verantwoordelijk is voor de urenregistratie en/of de facturatie binnen de organisatie.

Samenvattend kunnen we het volgende over jouw privacy binnen ClockAssist zeggen:

 

Verwerken van persoonsgegevens

Gegevens die wij verwerken

ClockAssist verwerkt geen andere persoonsgegevens dan een e-mailadres, voor- en achternaam en een zakelijk telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen ingezet voor een correcte werking van de software, namelijk het inloggen en het koppelen van de juiste logs aan de juiste gebruiker.

Het e-mailadres gebruiken we daarnaast om je productgerelateerde informatie te sturen, zoals instructies en tips voor het gebruik van ClockAssist. Je kunt je altijd afmelden voor deze e-mails.

Omdat je ook klantgegevens met onze software verwerkt, zijn we verplicht met al onze klanten een verwerkersovereenkomst te sluiten. Binnen de software vind je de mogelijkheid deze overeenkomst te lezen, tekenen en downloaden.

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

Doorgifte van persoonsgegevens

ClockAssist geeft persoonsgegevens niet door aan derden. We verwerken en slaan ook geen gegevens op buiten de Europese Economische Ruimte. Wel gebruiken wij applicaties die ons in staat stellen met onze klanten te communiceren en klantinformatie op te slaan.

Deze applicaties zijn:

Deze applicaties zijn van internationale aard. Het land van bestemming biedt volgens de Europese Commissie een passend beschermingsniveau of zijn gecertificeerd onder de EU-US Privacy Shield.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

ClockAssist bewaart jouw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk, tenzij de wet een langere bewaartermijn rechtvaardigt of vereist. Met ‘noodzakelijk’ bedoelen we dat we een correcte werking van de software kunnen garanderen.

Jouw rechten

Je hebt altijd het recht op toegang tot de persoonsgegevens die we van jou bijhouden.

Daarnaast heb je recht op rectificatie, vervollediging of het updaten van jouw persoonsgegevens. Deze gegevens moet je zelf in je eigen account aanpassen. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat deze gegevens altijd juist zijn.

Je hebt het recht om jouw toestemming in te trekken voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarmee stem je er ook mee in ClockAssist niet meer te kunnen gebruiken.

Ook heb je het recht jouw persoonsgegevens op te vragen en ze in een gangbaar formaat te ontvangen.

Je kunt je rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar info@clockassist.com. We zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, voldoen aan jouw verzoek. Om jouw verzoek in te willigen hebben we een bevestiging van je identiteit nodig. Voeg daarom altijd een kopie van je legitimaties bij.