Wat we doen

Wat doet ClockAssist precies?

Traditionele urenregistratie overbodig maken. Focussen op waar het om gaat: activiteiten. Die activiteiten volautomatisch registreren. Unieke inzichten
bieden waar je echt iets mee kunt. Gegevens eenvoudig synchroniseren
met jouw practice management software.
En dat allemaal met volledige controle en absolute privacy voor gebruikers.

Hoe het werkt voor:

Urenschrijvers

Urenschrijvers bestaan eigenlijk niet bij ClockAssist.
Alles wordt voor namelijk voor je geregistreerd: je activiteit en de bijbehorende tijd.

  • Accountants
  • Boekhoudmedewerkers

Al je activiteiten worden volautomatisch geregistreerd.

Gewoon productief zijn op de manier die bij jou past. Ben je extreem gestructureerd of spring je van de hak op de tak? Dat maakt voor ClockAssist niet uit: hoe je ook te werk gaat, wij houden het bij.

Controleer en verwerk je dag-of weekstaat.

We geven jou als gebruiker de volledige controle en absolute privacy. Jij kijkt dus als eerste en enige naar je geregistreerde dag- of weekstaat en werkt deze bij als je dat nodig vindt.

Dien je weekstaat in binnen enkele muisklikken.

Nadat je jouw dag- of weekoverzichten hebt gecheckt, zijn ze klaar om ingediend te worden. Pas daarna zijn jouw activiteiten zichtbaar voor je teamleider of manager.

Hoe het werkt voor:

Managers

Controle en overzicht. Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Je ziet in een oogopslag wie zijn of haar dag heeft ingediend en je weet altijd wat er speelt.

  • Accountants
  • Managers
  • Directie

Ontvang dag- of weekstaten automatisch.

Urenoverzichten verzamelen is niet meer nodig: je krijgt ze automatisch in je overzicht. Zo zie je meteen welke dag- of weekstaten nog ontbreken.

Altijd een overzicht van ingediende activiteiten.

Een overzicht is alleen waardevol als je er iets mee kunt. Met ClockAssist weet je precies wat er speelt in je team, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

En dan?

Synchroniseren

Alle declarabele activiteiten die je met ClockAssist geregistreerd hebt, moeten gefactureerd worden. Dat doe je natuurlijk gewoon met je eigen software.

Eenvoudig syncen met jouw practice management software.

Overstappen op andere facturatiesoftware is tijdrovend. En helemaal niet nodig. De gegevens uit ClockAssist worden gewoon met jouw practice management software gesynchroniseerd.

Hoe het werkt

Hoe zit ClockAssist in elkaar?

Onze Windows-applicatie, webportal en mobiele apps bieden je samen een compleet nieuwe werkdag: kunnen focussen op je werk zonder aan urenregistratie te denken.

  • 1. Windows-applicatie
  • 2. Webportal
  • 3. Mobiele apps

De Windows-applicatie zorgt voor volautomatische registratie van jouw activiteiten.

Deze applicatie is het kloppend hart van het platform. Je verwerkt je dagoverzicht vervolgens via de webportal.

 

De activiteiten die je met de Windows-applicatie registreert, verwerk je online met de webportal.

De webportal registreert dus geen activiteiten, wél kun je handmatig activiteiten schrijven. Bovendien kun je op ieder apparaat je activiteiten aanpassen en indienen, ook als de Windows-applicatie niet geïnstalleerd is.

Activiteitenregistratie on the go. Dat is de gedachte achter onze mobiele apps. 

Jouw werkdag speelt zich waarschijnlijk niet alleen af achter de je computer. Maar daar hoeft jouw activiteitenregistratie niet onder te lijden.

Behoefte aan meer productiviteit?

Met ClockAssist is handmatige urenregistratie niet meer nodig. Dat doet iets met je productiviteit. Wil je weten wat precies? We laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo.

0,0 sec
Deze krijg je van de zaak!